Sportmasszázs

Sportmasszázs

 

A sportmasszázs egy olyan masszázsforma, amely olyan technikákat és kezeléseket alkalmaz a sportolók/egyének teljesítményének (mindennapi mozgás) javítása érdekében, ami csökkenti az izomfeszültséget és izomfájdalmat , javítja a mozgástartományt és elősegíti a regenerációt. A sportmasszázs  az izomzat és az ínszalagok feszültségét és állapotát kezeli, mobilizálja.

A testet többnyire erős nyomásokkal, dörzsöléssel és elnyújtó mozdulatokkal masszírozom, amelyek segítik a vérkeringést és a nyirokáramlást, így csökkentve az izomfeszültséget és az izomfájdalmat. EZ az egész testet magàba vonja beleértve a lábakat, a karokat, az ízületeket és a nyakat is. A masszázs valamint lehet fókuszált azon izomcsoportokra, amelyet az egyén vagy sportoló naponta igénybe vesz, vagy a fájdalmasak!

A sportmasszázs segíthet megelőzni az izomkárosodásokat és a sérüléseket, javíthatja az izmok rugalmasságát és mozgásterjedelmét, segíthet a sportolóknak/egyéneknek megszabadulni az izomfeszültségtől és az izomfájdalomtól, és javíthatja a sportolók teljesítményét. Emellett a sportmasszázs segíthet a sportolók regenerációjában és az izomláz csökkentésében a kemény edzés vagy verseny után, így elősegítve a sportolók gyorsabb felépülését és visszatérését a sport tevékenységhez.

Scroll to Top