SZOLGÁLTATÁSOK

Sportrehabilitáció

Ha szeretne visszatérni a (súlyzó) edzéshez vagy sportjához, vagy a mindennapi mozgáshoz és napi tevékenységekhez fájdalommentesen, magasabb intenzitással, a sportrehabilitációt önnek ajánlom. Kezeljük a problémát gyökerestül!

Mozgásmintázatának, fizikai állapotának és testtartásának alapos felmérése után személyre szabott korrekciós-, rehabilitációs programot dolgozok ki!

Személyi és Erőnléti edzés

A személyi edzés ajánlott mindenkinek, aki szeretne javítani az egészségén, a teströmegén, étkezési szokásain vagy fizikai kondícióján különleges igényekre szabva!

Míg az erőnléti edzések a brazil jiu-jitsu, judo, birkózás igényeinek megfelelő erőnléti és technikai készségek fejlesztésére fókuszálnak. Valamint a sportben előfoduló sérülések minimalizálására!

Sportmasszázs

A sportmasszázs segít megelőzni az izomkárosodásokat és a sérüléseket, valamin javítja az izmok rugalmasságát és mozgásterjedelmét.

A gyakori masszazs segít (sportolóknak)  megszabadulni az izomfeszültségtől és az izomfájdalomtól, és javítja a sport teljesítményt. Emellett segíthet a regenerációjában és az izomláz csökkentésében

Scroll to Top